Hotel Melía Sancti Petri

Golfen en overnachten in Spanje aan de Costa de la Luz.

Hotel resort Melía Sancti Petri

Hotel Melía Sancti Petri *****

Wilt u eens wat anders? Golfen en overnachten in luxe. Wij bieden u een verblijf in het prachtige 5-sterren Melía Sancti Petri hotel aan de Costa de la Luz in het zonovergoten Spanje.

Dit exclusieve hotel, ligt schitterend aan het brede veertien kilometer lange zandstrand van La Barrosa tegenover de Golfclub Novo Sancti Petri en op acht kilometer afstand van Chiclana de la Frontera.

Faciliteiten

Melia Sancti Petri heeft drie restaurants, u heeft de keuze uit het grote restaurant met de Andalusische keuken, een Italiaans restaurant (bij slecht weer gesloten) en een à la carte-restaurant. U kunt een drankje drinken in de pub of in de golfbar. Er is een fitnessruimte en een binnenzwembad, Spa-centrum met jacuzzi en twee buitenzwembaden.
Wanneer u een luxer arrangement wilt, biedt het hotel u de zogenaamde “Servicio Real” aan.

Dat houdt in:

  • elke dag een gratis krant
  • een late check-out mogelijkheid
  • 24-uurs roomservice
  • ontbijt in privé-zaal
  • beschikbaarheid van fax, computer etc. 
  • free-bar service in privé-zaal
  • high tea
Overnachten in Hotel Melía Sancti Petri
Golfen bij Hotel Melía Sancti Petri

Bijzonderheden

Wilt u iets anders dan golfen, dan kunt u heerlijk zonnen op het prachtige brede en lange zandstrand. Maar vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Sevilla, Jerez de la Frontera (Spaanse rijschool en sherry-bodega’s), Cadiz en de “witte dorpjes” in het Andalusische achterland.

Golf

U kunt golfen op de golfbanen La Estancia Golf, Golf Novo Sancti Petri, Sherri Golf, Montecastillo Golf, Dehesa Montenmedio, Costa Ballena, Golf el Puerto de Santa Maria. Lomas de Sancti Petri is ideaal voor de beginnende golfer