Shop, fitting & repair

Home / Golfshop

Golfshop

Bij Dutch Golf kunt u de belangrijkste golfartikelen kopen, uw golfgrips kunnen er worden vervangen en er kunnen clubs op maat gemaakt worden, zie Shop en Fitting & repair.

Professioneel advies

Zowel de beginnende- als de meer geroutineerde golfers worden voorzien van professioneel advies op het gebied van clubaanschaf, schoenen, ballen en een golfhandschoentje. Voor uw golfmateriaal bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u clubs uitproberen? Ook dat kan, wij beschikken over democlubs die u op de driving range kunt uitproberen, onder begeleiding van één van onze golfprofessionals, om uw favoriete club of merk te ontdekken. Uw swingsnelheid kan o.a. worden gemeten (Trackman, eveneens met golfprofessional) en wellicht maakt u met het juiste materiaal wel de afstand waar u van droomt!

Om u nog beter te kunnen voorlichten organiseren wij demo-dagen. Merken zoals Wilson en Benross zullen hun producten demonstreren en toelichten. Deze dagen worden aangekondigd in de nieuwsbrief, via e-mail en/of via de website.

Verder kan elke golfer terecht voor tee’s, ballen, pitchforks etc. maar eveneens voor een goed en modebewust regenpak, windbreaker e.d.

U zoekt een cadeautje voor een beginnende of ervaren golfer? Wij adviseren u graag!

De golfshop van Dutch Golf Hattem
Fitting en reparatie bij Dutch Golf Hattem

Fitting & reparatie

Wij beschikken over een compleet uitgeruste Fitting & Repair afdeling.
Onze golfprofessional Erik Vaartjes is een Golfsmith advanced clubfitter en zorgt ervoor dat uw materiaal vóór en niet tegen u werkt. Alle clubs kunnen op maat worden gemaakt. Denk hierbij vooral aan lengte, flexibiliteit van de shaft en dikte van de grip.

Wilt u clubs uitproberen? Ook dat kan, maak een afspraak met één van onze golfprofessionals want wij beschikken over democlubs die u op de driving range kunt uitproberen om samen met een van hen uw favoriete club of merk te ontdekken.
Uw swingsnelheid kan o.a. worden gemeten (Trackman, eveneens op afspraak) en wellicht maakt u met het juiste materiaal wel de afstand waar u van droomt!

Alle denkbare reparaties, zoals nieuwe grips of shafts, clubs verkorten of verlengen, de lie veranderen, een rammel verwijderen, enz , enz, kunnen wij professioneel voor u veranderen.

We zijn dealer van de top golfmerken Wilson, Cobra, Taylor Made en Benross.

Brasserie de Konijnenberg

Brasserie De Konijnenberg

Voor een heerlijke lunch of gezellige borrel.

Dutch Golf golfclinics

Lessen

Beter worden in golf? Krijg les van een prof.

Overdekte driving range Dutch Golf

Baaninfo

Greenfee, scorekaart en playing HCP tabel.