Lidmaatschap

Home / Lidmaatschap

Lid worden van Dutch Golf

U kunt lid worden van Dutch Golf als privé-persoon of als bedrijf. U bent dan Private Member of Company Member.

Beiden geven recht op het gebruik van alle faciliteiten van Dutch Golf.
Wanneer u van een van onze golfprofessionals baanpermissie heeft gekregen, kunt u uiteraard ook van de 9-holes Golfbaan gebruik maken.

Indien gewenst kan men zonder extra kosten eveneens lid worden van de Stichting Dutch Golf Hattem.
Deze Stichting is opgericht t.b.v. het NGF lidmaatschap en kan uw GVB- of Handicap registratie verzorgen. Dit dient u aan te geven op het aanmeldingsformulier of wanneer u reeds lid bent, per e-mail of brief aan ons door te gegeven.

 

Administratief lid

Er bestaat eveneens een mogelijkheid om Administratief lid (2024) te worden. Golfers die géén actief lid willen worden van Dutch Golf kunnen via Dutch Golf de NGF pas ontvangen en 2 greenfees, te besteden op Dutch Golf Hattem, voor de prijs van € 95,00 voor volwassenen en € 53,00 voor kinderen (tot 18 jaar) ontvangen. Dit lidmaatschap loopt t/m december van elk jaar.

Oefenlidmaatschap

Voor golfers die lid zijn bij één van de omliggende clubs, slechts willen oefenen en géén gebruik willen maken van de Par-3/4 baan hebben we een “Oefenlidmaatschap” à € 185,= voor volwassenen en € 92,50 voor kinderen (tot 18 jaar). Zij ontvangen hier eveneens 2 greenfeevouchers bij.

Overdekte driving range Dutch Golf

Company Members

Voor Company Members zijn pakketten op maat te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Jart Sluiter. U ontvangt hiervoor o.a. naamsvermelding op het bord in de hal van het clubhuis evenals een reclamebord tussen één van de afslagplaatsen op de drivingrange. Lees meer onder het hoofdstuk “Bedrijfs lidmaatschap” van onze website.

Contributieverzekering

U kunt voor eigen rekening via Golfverzekering.nl een contributieverzekering afsluiten i.g.v. ziekte en of langdurige blessure.

 

Lidmaatschappen

Private Membership

Als private member heeft u recht op het gebruik van alle faciliteiten van Dutch Golf.

Proeflidmaatschap Dutch Golf

Proeflidmaatschap

Bent u geen lid van Dutch Golf, maar wilt wel gebruik kunnen maken van de faciliteiten? 

Company Membership

Lid worden met het bedrijf, neem dan een Company Membership.