Maandbeker

Home / Maandbeker

Qualifying Stableford

In de maanden april t/m november worden op de 1de donderdag de 18-holes Qualifying Stableford wedstrijden (mits de baan -Q- is) gespeeld. Starten op donderdag vanaf 10.30 uur.

Alle leden met een minimale handicap van 54 kunnen één of meerdere keren deelnemen en starten vanaf hole 1. Er wordt gespeeld vanaf handicap 36. Inschrijven kan via E-golf4U, de balie of de bar van Dutch Golf. De wedstrijden gaan door bij een minimale deelname van 12 personen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-.

Er is elke wedstrijd een 1e t/m 3e prijs, longest, neary en er zijn birdies te verdienen.
Fietsspeciaalzaak Gaperslanden heeft een fiets ter beschikking gesteld voor de eerste ‘hole in one’ in één van de georganiseerde wedstrijden.

De 1e plaats krijgt 10 punten, de 2e plaats krijgt 8 punten, de 3e plaats 7 punten etc. t/m 1 punt. Dit voor de maandbeker winnaar van het jaar klassement. De speler met de meeste aantal punten over 4 wedstrijden is maandbeker winnaar van het jaar. Bij gelijk eindigen telt de laagste exact handicap op de laatste speeldag. De ‘birdie wissel trofee’ is voor de speler die gedurende het jaar in de maandbeker wedstrijden de meeste birdies heeft geslagen.

Inschrijven voor wedstrijden

Wilt u deelnemen aan één of meerdere wedstrijden? Schrijf u dan in via Egolf4u.