Inloopwedstrijden

Home / Inloopwedstrijden

Inloopochtenden

donderdag is Op de dinsdagen worden er door de wedstrijdcommissie 9-holes wedstrijden georganiseerd en op de donderdagen 18-holes (zomertijd) en 9-holes (wintertijd).

De dinsdagen zijn zeer geschikt voor golfers die baanpermissie van de golfprofessional hebben gekregen èn het regelexamen hebben gedaan om kennis te maken met het fenomeen wedstrijden. Voor meer informatie ga naar Dinsdag, 9-holes op onze website.

Om mee te kunnen doen aan de donderdaginloop dient men een minimale handicap van 54 te hebben. Voor meer informatie ga naar Donderdag, 18-holes op onze website.

Op donderdag kan ook worden gekozen voor het spelen van de 9-holes lange baan, indien er minimaal een flight van 3 personen is. Het resultaat van de 9-holes wedstrijd telt dan echter niet mee voor de uitslag van die dag.

Heeft u een minimale handicap van 54, dan kunt u zowel op de dinsdag als donderdag meedoen aan de inloopcompetitie, deze wordt in de maanden van de ‘zomertijd’ gehouden, ± april t/m oktober. Op beide dagen is de wedstrijdvorm Stableford individueel. Voor de 1e t/m de 10e plaats van elke wedstrijd worden wedstrijdpunten gegeven. Degene met het meeste aantal punten aan het einde van het competitieseizoen is de inloopkampioen van de dinsdag of donderdag (heren of dames). Daarnaast is er een birdiekampioen aan het einde van het seizoen voor beide dagen.

De kosten zijn € 1,- per wedstrijd, deze dient contant betaald te worden.

Eenmaal per jaar, aan het einde van de zomertijd, wordt een afsluitende feestelijke wedstrijddag georganiseerd, de ‘slotdag’. Op die dag worden de prijzen uitgereikt aan de jaarwinnaars en birdiekampioenen.
De kosten van de slotdag worden verdeeld over alle deelnemers van de inloopochtenden met dien verstande dat hiervoor het in de loop van het seizoen opgespaarde bedrag van inleg hiervoor wordt gebruikt. Degenen die weinig hebben gespeeld worden gevraagd naar rato een bedrag bij te betalen.

Voor 2024 is besloten:

* Elke inloop is Qualifying. Op de 1e donderdag is de maandbeker en de 3e dinsdag van de maand is er een andere wedstrijdvorm. Ook als de baan niet Qualifying is, worden de uitslagen ingevoerd en tellen mee voor de inloopcompetitie.

* De wedstrijd gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen, het maximum aantal is 40.

Inschrijven voor wedstrijden

Wilt u deelnemen aan één of meerdere wedstrijden? Schrijf u dan in via Egolf4u.

Overdekte driving range Dutch Golf

Dinsdag 9-holes

Op dinsdag worden inloop wedstrijden georganiseerd. Deze 9-holes wedstrijden zijn zeer geschikt voor golfers die baanpermissie van de golfprofessional hebben gekregen èn het regelexamen hebben gedaan, om meer grip en kennis op het golfspel te krijgen. Het inschrijfgeld bedraagt € 1,00 per wedstrijd. Er wordt gespeeld vanaf 10.30 uur.

NB: in de winterperiode (wintertijd) wordt gespeeld vanaf 11.30 uur.

U kunt u zich inschrijven tot maandag 12.00 uur via Egolf4U. Er kunnen per wedstrijd maximaal 40 personen deelnemen.

Alle spelers met een minimale handicap van 54 kunnen meedoen aan de inloopcompetitie, die in de zomertijd maanden wordt gespeeld. 
De competitie-wedstrijden zijn Stableford individueel.

Donderdag 18-holes

Op donderdag worden er in de zomertijd maanden vanaf 10.30 uur 18-holes gespeeld en in de wintertijd maanden 9-holes vanaf 11.30 uur, voor leden met minimaal handicap 54.

Het inschrijfgeld bedraagt € 1,00 per wedstrijd.
U kunt u zich inschrijven tot woensdag 12.00 uur via Egolf4U.

Er kunnen per wedstrijd maximaal 40 personen deelnemen.

NB: in de winterperiode (wintertijd) wordt gespeeld vanaf 11.30 uur.

Alle spelers kunnen meedoen aan de inloopcompetitie, die in de zomertijd maanden wordt gespeeld. 
De competitie-wedstrijden zijn Stableford individueel.

Driving range Dutch Golf Hattem