Get Adobe Flash player

Algemene voorwaarden

De ANVR reisvoorwaarden zijn voor alle Dutch Golf Reizen van toepassing, in het bijzonder de annuleringsvoorwaarden.

Onvolkomenheden
Indien u op de bestemming een fout of onvolkomenheid constateert, die ter plaatse niet naar uw tevredenheid wordt opgelost, meldt u dit dan direct bij de verantwoordelijke verstrekker van de dienst (bijvoorbeeld de hotelier). Mocht deze geen oplossing bieden dan verzoeken wij u ons een bericht te sturen per fax of e-mail. Wij kunnen u dan wellicht nog tijdens uw verblijf een passende oplossing bieden.
Klachten/onvolkomenheden die niet tijdens de reis zijn gemeld, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
Klachten dienen schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden.

Reisdocumenten
U dient in het bezit te zijn van de benodigde geldige grensdocumenten zoals identiteitskaart/paspoort en eventueel een visum.

Reisleiding
Ter plaatse is géén Dutch Golf reisleiding aanwezig.

Prijzen
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse veranderingen of koerswijzigingen, per persoon en in Euro’s, tenzij anders vermeld. Dit geldt tevens voor de schriftelijke en telefonische offertes.
Op geen enkele bestemming zijn de transfers inbegrepen, tenzij anders vermeld. Veelal zijn de offertes inclusief autohuur.
Wij versturen geen reisbescheiden voordat de betaling van de betreffende reis volledig aan ons is voldaan.

Speciale arrangementen
Graag stellen wij voor u en uw reisgezelschap speciale arrangementen samen. Wij maken met veel plezier een reservering “op maat”.
Ook bestemmingen en hotels die niet op onze website gepubliceerd staan kunnen wij in sommige gevallen voor u reserveren.
Individuele reserveringen voor minder dan drie nachten worden niet door ons uitgevoerd.

Annuleringsverzekering
Voor uw en onze zekerheid raadt Dutch Golf u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. De premie bedraagt 5,5% van de reissom, vermeerderd met 9,7% assurantiebelasting over de premie en € 3,50 poliskosten.
Deze verzekering behoedt u voor een financiële strop in geval van annulering, vertrek- en aankomstvertraging of vergoeding van ongenoten reisdagen, tengevolge van onder meer ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden van uzelf of van uw niet meereizende familieleden in de eerste of tweede graad of huisgenoten. Kijk op www.europeesche.nl voor alle informatie en voorwaarden. 
De annuleringskosten worden volgens de ANVR reisvoorwaarden berekend.

Bagageongevallenverzekering
Het is onverstandig om zonder "Bagageongevallen verzekering" op vakantie te gaan, ga naar www.europeesche.nl voor alle informatie, prijzen etc. 

Reserveringskosten
Administratiekosten c.q. reserveringskosten bedragen per factuur € 25,00 (maximaal 9 personen).
Last minute kosten bij reserveringen binnen 14 dagen voor vertrek € 40,00 per factuur (maximaal 9 personen).
Reserveren van vliegtickets € 20,= per ticket.
Wijzigingskosten € 35,= per wijziging, wanneer mogelijk.

Avis Autohuur
In sommige landen is het mogelijk ter plaatse Super CDW ( Collission Damage Waiver= afkoop eigen risico) en TP (Theft Protection= verzekering bij diefstal) af te sluiten. Hiermee kan het blijvend eigen risico in geval van schade en/ of diefstal volledig afgekocht worden. Deze verzekeringen zijn uitsluitend ter plaatse af te sluiten en te betalen. Dit geldt voor: Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, de USA en Zuid Afrika.
De minimale huurperiode is 3 dagen.
Standaard prijs inclusief:

 • kilometers, (unlimited mileage)
 • afkoop eigen risico bij diefstal (TP)
 • afkoop eigen risico bij schade (CDW)
 • tax

Standaard prijs exclusief: 

 • eventueel extra ter plekke af te kopen rest risico (zie algemene voorwaarden), airporttax

Voor Portugal en Spanje hebben we All Inclusive tarieven, hierbij is het volgende inbegrepen:

 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Super CDW (volledige schadeverzekering met €0 eigen risico bij schade*)
 • Super TP (volledige diefstalverzekering met €0 eigen risico bij diefstal*)
 • Gratis 1 extra bestuurder
 • Luchthaventoeslag
 • Road Service Charge/kentekenregistratietoeslag (VRF)
 • BTW
 • Overige belastingen

Let op, bij de standaard tarieven voor Portugal is de luchthaventoeslag niet inbegrepen. Deze verplichte toeslag betaald de klant ter plaatse.

Ter plaatse heeft u een creditcard nodig voor de borgstelling en de betaling van eventuele extra´s op de autoverhuur. Indien u niet over een creditcard beschikt, dient u dit contant te voldoen.

Vluchten
Alle genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Airlines hebben het recht om af te wijken van de gepubliceerde tijden en routes. Tevens zijn er luchtvaartmaatschappijen die een samenwerkingsverband zijn aangegaan die vluchten voor elkaar uitvoeren.

Handbagage en golfbags
De voorwaarden en kosten voor het meenemen van handbagage of een golfbag op een vlucht wijzigen regelmatig. Kijk voor de laatste informatie op de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.

Aansprakelijkheid
Dutch Golf Reizen is niet aansprakelijk voor het niet of later aankomen van de koffer en/of golfbag op de plaats van bestemming. Een goede reisverzekering dekt deze schade. Kijk voor alle informatie over gedekte schade op www.europeesche.nl.

Golfers opgelet!

 • Minimaal GVB wordt op de meeste banen geëist.
 • Het dragen van soft spikes wordt aanbevolen. Op de meeste banen in Zuid Europa is het zelfs verplicht.
 • Op drukke, commercieel ingestelde banen wordt men gewoonlijk in flights van 4 personen ingedeeld.
 • De door u aangevraagde starttijd (tee-time) is een " voorkeurs" tijd. Indien de door u aangevraagde tijd niet meer beschikbaar is, zal de golfbaan u een andere tijd aanbieden. Deze is bindend.
 • Ook  buggies kunnen wij voor u reserveren (ter plaatse te betalen), maar nooit garanderen.
 • Het niet kunnen spelen als gevolg van weerssituaties geeft geen recht op restitutie van de Greenfee’s, tenzij de baan gesloten is.