Get Adobe Flash player

Casa De Campo *****

Ligging
Casa De Campo ligt aan een privéstrand in La Romana, dichtbij Teeth of the Dog. Het resort ligt op circa 75 kilometer van Las Americas Airport (Santo Domingo). Het is één van de meest luxueuze en uitgebreide golfresorts in het Caribisch gebied. Hier kunt u volop genieten van het tropische klimaat, de prachtige natuur, de zilverwitte stranden en de azuurblauwe zee.

alt

Accommodatie
Het resort telt 279 kamers en 150 villa's gelegen in de prachtige tuin met tropische vegetatie. Casita kamers: ruime hotelkamers met prachtig uitzicht over de golfbanen en/of tuinen. Gedecoreerd in tropische stijl. Badkamer met toilet en kleedruimte, minibar, kabel-tv, radio, haardroger, safe, koffiezetapparaat en terras/balkon.
Villa’s met twee, drie of vier slaapkamers met badkamer(s): grote zitkamer, eetkamer, keuken, terras, airconditioning en kabel-tv. Excel Club villa’s met drie of vier slaapkamers met badkamer(s): Dit zijn villa’s compleet met eigen tuin, zwembad of jacuzzi en privé dienstmeisje en butler. In deze villa wordt u van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op uw wenken bediend. Voor alle drie accommodaties geldt: - welkomstdrankje - handdoeken en ligstoelen gratis bij zwembad en beachclub.

alt  alt

Golf
In 1969 begon Pete Dye, een bekende golfarchitect, met zijn vrouw en 300 lokale arbeiders met het ontwerp en uitvoering van de 18-holes golfbaan en in 1971 werd “the Teeth of the Dog”, zoals de baan wordt genoemd, geopend. Dye was zo verrukt van het resultaat, dat hij zei: “I created eleven holes and God created seven!” 
In 1976, ontwierp Dye de “Links-course" op Casa de Campo (18-holes, 6461 yards, par 71), een even uitdagende baan als zijn eerste ontwerp. In 2003 is de 3e golfcourse “Dye Fore” geopend. In één woord “fantastisch”. De golfclub heeft eigen professionals, 125 caddies, een pro-shop en u kunt golfcarts huren. In dit resort zult u zich geen seconde vervelen, dat is een ding wat zeker is!

Faciliteiten
Vele restaurants en bars, waar u naar eigen keuze kunt genieten van de heerlijkste exotische gerechten. In de bars is vaak live-music en entertainment. “La Terraza”-tenniscentrum met 13 hardcourt banen, waarvan tien verlicht. Paardrijden, schietcentrufitnesscentrum, 3 zwembaden. Privéstrand met alle watersportfaciliteiten die denkbaar zijn: surfen, zeilen, snorkelen etc. Kinderclub voor kinderen van 3 tot 12 jaar. 
Winkelcentrum en “Altos de Chavon”, een artiestendorpje met musea, galeries en restaurants.

Prijs
Op aanvraag