Get Adobe Flash player

10 stamtafelgerechten kaart


Vanaf heden is het mogelijk om een '10-stamtafelgerechtenkaart' voor €135,- te kopen in plaats van 10 x € 14,50. Deze kaart is 6 maanden geldig en iedereen mag op deze kaart meegenomen worden.

Vraag ook naar het wekelijks wisselende 3-gangen verrassingsmenu voor € 25,50 !

Kijk voor de menukaart bij 'Wij bieden o.a.'

Aanbieding 1

stamtafelgerecht 2015 web

golfclinic braai

Brasserie 'de Konijnenberg'

Gastvrij, flexibel, een uitstekende prijs kwaliteit en bovenal heel gezellig, gelegen in het pittoreske Hanze stadje Hattem, onder de rook van Zwolle!

Iedereen is welkom, met of zonder golf, voor een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart, voor een lunch of diner.

Heeft u iets te vieren, zelfs exclusief voor u en uw gasten is de Brasserie te reserveren. Het is ook de leukste locatie voor een bedrijfsuitje, vergadering, receptie, feest of partij en 7 dagen in de week hiervoor geopend.

Hier vindt u na inspanning ontspanning! Voor, tijdens of na het oefenen, uw golfronde, golfles of golfclinc, heerlijk genieten in een ontspannen, gezellige sfeer. ’s Winters bij de open haard, aan de bar of in het restaurant en zomers onder de parasol tussen de hortensia’s op het aller mooiste terras van Hattem.
 

alt     alt


Al enkele bruidsparen hebben bij ons hun huwelijksfeest gevierd en ook een spetterende feestavond is bij ons in de allerbeste handen.

Aan de zakelijke gast is natuurlijk ook gedacht. Brasserie de Konijnenberg beschikt over een vergaderruimte voor gezelschappen tot 45 personen. Heerlijk vergaderen in het groen met lunch en/of diner en eventueel een golfclinic ter afsluiting of als onderbreking van een vergaderdag.

Wij informeren u graag persoonlijk, geen enkele festiviteit is hetzelfde en bijna alles is mogelijk.